10 důvodů proč terasová WPC prkna?

10 důvodů proč terasová WPC prkna?

1. Prkna na celý život s životností až 50 let

Nabízíme záruku 25 let, která vychází z reálných zkušeností působení 19 let na trhu. Nenabízíme pouze záruku na papíře, ale ověřený produkt s potvrzenou vysokou životnost až 50 let.

 

2. Za kvalitou našeho výrobku si stojíme

Za tou nejvyšší kvalitou našeho výrobku na trhu si pevně stojíme. Jde ruku v ruce s odolností vůči hnilobě, UV záření, mrazu, dešti, sněhu a extrémní životností či výše zmíněnou 25 letou zárukou.

 

3. Precizní německá výroba, na kterou nedáme dopustit

Rozhodli jsme se pro precizní německou výrobu splňující přísnější normy než česká produkce, což nám dovoluje klást důraz i na ty nejmenší detaily.

 

4. Nejsou identická s žádným jiným WPC materiálem dostupným na trhu

U prken Silvadec se můžeme pochlubit vylepšenou technologií Strandex, resp. vlastní patentovanou směsí Forexia. Tato směs není identická s žádným jiným WPC materiálem dostupným na trhu.

 

5. Revoluční bambusová prkna

Bambus je lehčí než ocel a až 5x pevnější než beton, což dělá z jediných WPC bambusových prken BambooGard na trhu revolučního hráče. Mají unikátní systém kotvení, a tím možnost výměny prkna i uprostřed terasy. Jsou navíc jedinnými oboustrannými prkny na trhu s velkou variabilitou užití.

 

6. Díky bezúdržbovým prknům ušetříte

Naše bezúdržbové terasy se postarají o výrazné snížení nákladů a úsporu času v průběhu používání. Nejsou s nimi spojeny žádné další náklady ani starosti, a díky tomu jsou tím nejlevnějším řešením. Zapomeňte na natírání, olejování a ošetřování.

 

7. Zaměření a návštěva technikem zdarma po celé ČR

Všem bez výjimky nabízíme zcela nezávaznou návštěvu technikem přímo v pohodlí domova. Naši technici jsou odborníci a při bezplatné návštěvě dokáží se vším poradit, včetně návrhu kalkulace na míru dle vašich finančních možností.

 

8. Montáž terasy i kompletní stavební práce na klíč

U montáží teras nabízíme také kompletní stavební práce na klíč, nikoliv pouze montáž terasy na připravený povrch. Specializujeme se na terasy na klíč, od montáže, přes výrobu, až po rekonstrukce.

 

9. Bezpečí na prvním místě

Naše WPC terasová prkna se neodlomují, netvoří třísky, jsou bez rizika uklouznutí a spálení nohou. Bezpečnost je zvýšená i díky skrytým spojům, které jsou pod terasou. Schování šroubů a dalších materiálů má kromě bezpečnosti vliv i na krásný čistý design.

 

10. Ušetřete se sníženým DPH 15% na celou zakázku

Staráme se o montáže teras od vyměření, projektové konzultace, až po servis. Pokud se rozhodnete pro montáž, jistě vás potěší snížené DPH 15 % na celou zakázku.

Zeptejte se na cokoliv nebo nám napište pro bezplatnou návštěvu technika.
Na vaší zprávu zareagujeme velmi rychle.
Odesláním souhlasíte se
zpracováním osobních údajů.
>
Připravíme vám nezávaznou kalkulaci velmi rychle.
>
Domluvte si schůzku
v našem terasovém centru.
>
Přijedeme i za vámi
a to zcela zdarma.
>
Nebo nám jen poděkujte jako ostatní spokojení zákazníci.
Tel Můžete i zavolat:
+420 739 971 623

Copyright © 2024 - Terasová prkna EU - Tento web používá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky.

Realizace provádíme zejména v lokalitách: Praha, Brno, Mladá Boleslav, Liberec, Ústí nad Labem, Poděbrady, Hradec Králové, Kutná Hora, Benešov, Roudnice nad Labem, Plzeň, Příbram.