Podlaha do pergoly

Podlaha do pergoly

Venkovní podlaha do pergoly bez starostí a dodatečných výdajů

Patříte mezi ty, kteří nemají mnoho času nebo ho nechtějí věnovat zbytečným činnostem? Když do něčeho investujete, požadujete kvalitu a nikoliv potřebu dodatečných výdajů? Dřevoplastová podlaha do altánů a pergol z materiálů WPC je řešením!

Dřevoplastová podlaha do pergoly je tvořena ze 60 % dřevem a 40 % HDPE. Za objevení HDPE byla udělena Nobelova cena, jedná se o vysoce teplotně odolný polyethylen (-50 °C až 110 °C), na který nemá vliv UV záření a mráz, déšť ani sníh.

Podlaha v pergole a obecně WPC terasová prkna vyžadují minimální údržbu. Klasické dřevo je nutné dvakrát ročně natírat, olejovat a ošetřovat, zatímco WPC je zcela bezúdržbové. Vezmete-li navíc v potaz, že nemusíte investovat do jakýchkoliv oprav či servisu, neboť nabízíme záruku 25 let, jedná se o velmi levná terasová prkna.

 

Dřevo plastová podlaha pod pergolu BambooGard a Sivadec

Dřevoplastová podlaha do pergoly

Nabízíme dva druhy WPC prken.

  1. Revoluční bambusová prkna BambooGard.
  2. Prkna Silvadec s vylepšenou technologií Strandex, resp. vlastní patentovanou směsí Forexia.

 

WPC prkna jsou rezistentní vůči bazénové chemii i slané či mořské vodě v bazénu. Podlaha na terasu kolem bazénu z těchto materiálů by tak měla být u spotřebitelů první volbou. Možná protiskluzová úprava a zvýšená bezpečnost díky skrytým spojům jsou třešničkou na dortu.

 

Dřevěné podlahy do pergoly i z exotických materiálů

Dřevěna podlaha do pergoly Bangkirai

Řešením může být také dřevěná podlaha do pergoly a do altánu. Nabízíme dřevěná terasová prkna německé výroby VEH TOP - Holz Henkel, která vypadají skvěle nejen jako terasová dlažba, ale také jako pod zastřešení.

Nejpopulárnějším dřevěným materiálem je u nás bezesporu vysoce kvalitní sibiřský modřín, který je krásně stříbrně šedý s nízkým podílem suků. V naší nabídce najdete ale také exotické dřeviny, jako například Garapa, Bangkirai, Teak, Massaranduba, Thermoborovice, Merbau a IPE.

 

Podlaha pergoly všech rozměrů

Cena přístřešku se samozřejmě odvíjí od materiálů a také rozměrů požadovaných prken. I přesto, že je podlaha do pergoly nejčastěji sestavena z prken délky 4m, 5m a 6m, našim zákazníkům dodáváme i prkna na míru stejně tak realizaci celé terasy na klíč. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se najít nejlepší řešení.

Zeptejte se na cokoliv nebo nám napište pro bezplatnou návštěvu technika.
Na vaší zprávu zareagujeme velmi rychle.
Odesláním souhlasíte se
zpracováním osobních údajů.
>
Připravíme vám nezávaznou kalkulaci velmi rychle.
>
Domluvte si schůzku
v našem terasovém centru.
>
Přijedeme i za vámi
a to zcela zdarma.
>
Nebo nám jen poděkujte jako ostatní spokojení zákazníci.
Tel Můžete i zavolat:
+420 739 971 623

Copyright © 2024 - Terasová prkna EU - Tento web používá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky.

Realizace provádíme zejména v lokalitách: Praha, Brno, Mladá Boleslav, Liberec, Ústí nad Labem, Poděbrady, Hradec Králové, Kutná Hora, Benešov, Roudnice nad Labem, Plzeň, Příbram.