Podlaha na balkon

Podlaha na balkon

Funkční a kvalitní podlahová krytina na balkon

Nejste si jisti, jakou podlahu na balkon? Máte výběr ze dvou možností. Buď se rozhodnete pro dřevoplastové podlahy nebo zvolíte 100 % dřevěné podlahy na terasy.

Dřevo plastová podlaha na balkon má hned několik výhod. Je extrémně odolná a vztahuje se na ní záruka 25 let na hnilobu, plíseň, dřevokazné houby, hmyz, škůdce a rez. Tato podlaha na terasu má:

  • extrémně vysokou životnost až 50 let,
  • prkna jsou velmi příjemná na dotyk bosou nohou,
  • dřevoplast se nekroutí jako dřevo,
  • je zdravotně zcela nezávadný,
  • recyklovatelný, výběrový a šetrný k přírodě.

 

Pokud si tedy kladete otázku, co na balkon na podlahu, doporučujeme vám WPC prkna, která si zachovávají nejlepší vlastnosti dřeva a zároveň eliminují jeho problémy. Rozdíl navíc nepoznáte. Přijďte se sami přesvědčit do terasového centra v Praze, nebo využijte bezplatné a nezávazné návštěvy technika zcela zdarma.

 

Venkovní podlaha na balkon se skrytými spoji

Venkovní podlaha na balkon a střešní terasu

WPC podlaha má navíc výhodu, kterou ocení každý. Tato podlahová krytina na venkovní balkon je zcela bezúdržbová, narozdíl od klasického dřeva, které se musí minimálně dvakrát ročně natírat a ošetřovat.

Položení podlahy na balkon je unikátní také tím, že jsou zakryty veškeré spoje, které jsou pod terasou. Nejsou vidět žádné šrouby, což má vliv na krásný čistý design vašeho balkonu, ale také na bezpečnost. Tato prkna na balkon a do lodžií jsou bezpečná pro děti při pádu (mohou být s protiskluzovou úpravou), bez rizika zapíchnutí třísky či spálení nohou.

 

WPC i dřevěná podlaha na balkon

Venkovní podlaha na balkon a terasu

Vybírat u nás můžete z WPC prken značky BambooGard a Silvadecnejvyšší kvality. Cena je, vzhledem ke kvalitě produktu a extrémní životnosti, více než přijatelná. Rádi vám připravíme velmi rychle nezávaznou kalkulaci.

Nejpopulárnějšími dřevěnými prkny jsou u nás ty ze sibiřského modřínu, nejtěžší jehličnaté dřeviny s přirozenou odolností proti klimatickým vlivům. Prodáváme ale také exotická dřeva Garapa, Bangkirai, Teak, Massaranduba, Thermoborovice, Merbau a IPE.

 

Balkonová podlaha z nejširších prken na trhu

Venkovní podlaha na balkon Praha 8 Chabry

Za zmínku stojí zejména revoluční bambusová prkna BambooGard, která jsou zároveň jedinými bambusovými WPC prkny na trhu. Mají unikátní systém kotvení, díky kterému je možné vyměnit prkna i uprostřed terasy. BambooGard navíc umožňují pokládku z obou stran. Stejné prkno ve stejném dekoru může mít různé drážky či povrch (hladší či hrubší). Nabízíme hned několik typů desek BambooGard, například Xpander, nejširší prkno na trhu.

Zeptejte se na cokoliv nebo nám napište pro bezplatnou návštěvu technika.
Na vaší zprávu zareagujeme velmi rychle.
Odesláním souhlasíte se
zpracováním osobních údajů.
>
Připravíme vám nezávaznou kalkulaci velmi rychle.
>
Domluvte si schůzku
v našem terasovém centru.
>
Přijedeme i za vámi
a to zcela zdarma.
>
Nebo nám jen poděkujte jako ostatní spokojení zákazníci.
Tel Můžete i zavolat:
+420 739 971 623

Copyright © 2024 - Terasová prkna EU - Tento web používá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky.

Realizace provádíme zejména v lokalitách: Praha, Brno, Mladá Boleslav, Liberec, Ústí nad Labem, Poděbrady, Hradec Králové, Kutná Hora, Benešov, Roudnice nad Labem, Plzeň, Příbram.