Terasa u domu

Terasa u domu

Terasy u domu, na které nemusíte sáhnout celý život

Chcete terasová prkna, na která nemusíte ani sáhnout? O bezúdržbová prkna BambooGard a Silvadec se nemusíte vůbec starat. Není potřeba je pravidelně olejovat ani je jiným způsobem udržovat. Poskytujeme navíc záruku 25 let na hnilobu, plíseň, dřevokazné houby, hmyz, škůdce a rez. Jejich životnost je nicméně podstatně vyšší a dosahuje až 50 let. Je navíc možné je použít na všechny stavy, ideální je například:

  • zastřešená terasa u domu,
  • zvýšená terasa u domu ve svahu či vyvýšené terasy u rodinných domů,
  • přístavba terasy k domu,
  • terasa kolem bazénu.

Lze je ale také použít na lavice, schody, záhony, truhlíky, sedačky, lehátka atp. Přijďte si terasová prkna prohlédnout do našeho terasového centra v Praze nebo se na ně podívejte při nezávazné návštěvě technikem u vás doma zcela zdarma.

 

Zvýšená terasa u domu, na které budou děti v bezpečí

Naše terasa k domu z WPC materiálů je extrémně bezpečná. Prkna se neodlamují, netvoří třísky, nejsou ostrá jako je tomu v případě kamenné dlažby. Odpadá riziko popálení nohou, prkna jsou bez toxických látek a zdravotně zcela nezávadná.

Nabízíme také dřevěné venkovní terasy ze sibiřského modřínu či exotických materiálů (Garapa, Bangkirai, Teak, Massaranduba, Thermoborovice, Merbau a IPE), o které je ale třeba se pochopitelně pečlivě starat.

 

Vyvýšená terasa u domu: inspirace od našich více než 1 600 spokojených zákazníků

Terasy na klíč jsme dodali více než 1 600 spokojeným zákazníkům. Foto, respektive inspiraci, můžete naleznout ve fotogalerii teras. Staráme se o realizace na klíč, od výroby, montáže terasových prken, stavební konstrukce teras dřevěné i WPC terasy či rekonstrukce.

Stavba terasy je s námi vždy rychlá a kvalitně provedená. Garantujeme profesionálně provedenou práci ve všech detailech, jako jsou přechody, lemy nebo napojení na schodišťové výstupy teras a bazénů. Toužíte po zaobleném bazénu? Prkna je možné také ohýbat.

Terasa u domu (cena vám bude zaslána prostřednictvím vyplněného formuláře) je dnes dostupná všem.

Zeptejte se na cokoliv nebo nám napište pro bezplatnou návštěvu technika.
Na vaší zprávu zareagujeme velmi rychle.
Odesláním souhlasíte se
zpracováním osobních údajů.
>
Připravíme vám nezávaznou kalkulaci velmi rychle.
>
Domluvte si schůzku
v našem terasovém centru.
>
Přijedeme i za vámi
a to zcela zdarma.
>
Nebo nám jen poděkujte jako ostatní spokojení zákazníci.
Tel Můžete i zavolat:
+420 739 971 623

Copyright © 2024 - Terasová prkna EU - Tento web používá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky.

Realizace provádíme zejména v lokalitách: Praha, Brno, Mladá Boleslav, Liberec, Ústí nad Labem, Poděbrady, Hradec Králové, Kutná Hora, Benešov, Roudnice nad Labem, Plzeň, Příbram.