Venkovní podlaha na terasu

Venkovní podlaha na terasu

Terasová podlaha té nejvyšší kvality

Jakou podlahu na terasu? Je lepší dřevěná podlaha či dřevoplastová podlaha? Jaké výhody má pokládka dlažby svépomocí a co jsou benefity profesionální montáže terasy na klíč?

Začneme popořadě. Důležitý je zejména výběr kvalitních prken, která splňují ty nejpřísnější normy. Nekvalitní a levná podlaha na terasu by se vám mohla v průběhu času prodražit. Důležité také je, jak moc si dodavatelé za kvalitou výrobku na trhu stojí. To lze poznat například z délky garantované záruky.

I z toho důvodu má naše WPC podlaha záruku 25 let na hnilobu, plíseň, dřevokazné houby, hmyz, škůdce a rez. Životnost je ale extrémně vyšší a dosahuje až 50 let. Nabízíme prkna precizní německé výroby, která splňují mnohem přísnější normy, než ta česká. A pokud vás navíc zajímá i environmentální stránka věci, ve směsi WPC používáme dřevo s certifikací PEFC, které je zdravotně zcela nezávadné, recyklovatelné, výběrové a šetrné k přírodě.

 

Dřevěné i WPC venkovní podlahy na terasu

Venkovní podlaha na terasu z WPC terasových prken

Co na terasu na podlahu? Je lepší dřevěná nebo WPC venkovní podlaha? Podívejme se na hlavní benefity.

Jestliže z nějakého důvodu netrváte na 100% dřevu, dlažba z WPC je extrémně odolná a je téměř nemožné ji rozeznat od té dřevěné. Podlahová krytina na terasu z WPC je odolná vůči hnilobě, UV záření a odolává mrazu, dešti, sněhu. Je bezúdržbová, takže není třeba ji tak, jako klasické dřevo, minimálně dvakrát ročně natírat či jiným způsobem ošetřovat. Byla vyrobena proto, aby eliminovala neduhy dřeva, ale ponechala si jeho nejlepší vlastnosti a přírodní vzhled. Přijďte se podívat do našeho terasového centra v Praze nebo vám je ukáže technik při nezávazné návštěvě u vás doma zcela zdarma.

Dřevěná podlaha na venkovní terasu byl vždy váš sen? Nabízíme samozřejmě i prkna ze dřeva. Nejpopulárnějším materiálem, a to zaslouženě, je sibiřský modřín. Je lesklý, s krásným odstínem stříbrné šedé a nízkým podílem suků. Dřevěné terasy, podlahy, ale například i střešní konstrukce mohou být sestaveny ze sibiřského modřínu.

 

Venkovní podlaha na terasu z WPC terasových prken

Modřínová terasa se skvěle hodí také na balkon nebo je ideální jako podlaha kolem bazénu (zejména pro možnost protiskluzové úpravy). Navíc je nejvhodnějším a nejodolnějším dřevěným materiálem pro chlorovou i slanou vodu. Sibiřský modřín je nejtěžší jehličnatou dřevinou, díky čemuž má také přirozenou odolnost proti klimatickým vlivům.

Podlaha na terasu nebo podlaha na balkony skvěle vypadá také z exotických dřevin, jako je Garapa, Bangkirai, Teak, Massaranduba, Thermoborovice, Merbau a IPE. Zajímá vás cena venkovní podlahy nebo běžné či střešní terasy z konkrétního materiálu? Napište nám a my vám velmi rychle připravíme nezávaznou kalkulaci.

 

Pro děti bezpečná venkovní podlaha na terasu

Venkovní podlaha na terasu a kolem bazénu z WPC prken

Terasa by neměla jen hezky vypadat, ale také by měla být funkční a bezpečná. Venkovní terasa z WPC se neodlamuje, netvoří třísky, není ostrá jako kamenná dlažba, nehrozí riziko spálení nohou a s protiskluzovou úpravou ani riziko pádu. Stavba je koncipována tak, aby veškeré spoje byly skryty, šrouby jsou pod terasou, což má vliv nejen na bezpečnost, ale současně také na čistý krásný design.

S námi si nemusíte vybírat mezi bezpečnou a krásnou terasou, můžete mít oboje!

 

Terasové podlahy všech rozměrů na klíč

Venkovní podlaha na terasu se zapuštěnou vířivkou z WPC prken

Staráme se o kompletní realizace teras na klíč, od montáže, výroby, až po rekonstrukce. Proto jsme schopni dodat vám prkna jakýchkoliv barev, materiálů i rozměrů na míru, stačí nás jen kontaktovat.

Nabízíme prodej prken samostatně, nebo se vším, co k montáži potřebujete (vruty, klipy, hranoly, šrouby). K rychlé a jednoduché montáži svépomocí vám pomůže náš montážní návod plný bohatých zkušeností, které jsme posbírali za téměř 20 let působení na trhu.

Provádíme ale také certifikované montáže na klíč včetně přípravy podloží a všech stavebních prací. Pokud se pro profesionální montáž terasy rozhodnete, můžete se těšit ze sníženého 15% DPH na celou zakázku.

Zeptejte se na cokoliv nebo nám napište pro bezplatnou návštěvu technika.
Na vaší zprávu zareagujeme velmi rychle.
Odesláním souhlasíte se
zpracováním osobních údajů.
>
Připravíme vám nezávaznou kalkulaci velmi rychle.
>
Domluvte si schůzku
v našem terasovém centru.
>
Přijedeme i za vámi
a to zcela zdarma.
>
Nebo nám jen poděkujte jako ostatní spokojení zákazníci.
Tel Můžete i zavolat:
+420 739 971 623

Copyright © 2024 - Terasová prkna EU - Tento web používá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky.

Realizace provádíme zejména v lokalitách: Praha, Brno, Mladá Boleslav, Liberec, Ústí nad Labem, Poděbrady, Hradec Králové, Kutná Hora, Benešov, Roudnice nad Labem, Plzeň, Příbram.