Co dát kolem bazénu?

Co dát kolem bazénu?

Kvalitní obložení kolem bazénu, které bude mít vliv na jeho funkčnost

Chcete designový a zároveň funkční obklad kolem bazénu? Nejdůležitější je zejména výběr materiálu. Jedním z nejoblíbenějších a esteticky nejkrásnějších řešení jsou WPC dřevěná prkna s příměsí HDPE. Mají totiž hned několik vlastností, které z nich dělají nejlepší dřeva pro obklad kolem bazénu.

V první řadě na ně poskytujeme záruku 25 let na hnilobu, plíseň, dřevokazné houby, hmyz, škůdce a rez. Jejich životnost ovšem dosahuje až 50 let. Jsou velmi odolná vůči hnilobě, UV záření, mrazu, dešti, sněhu, ale zejména také vůči chlorované i slané vodě. WPC materiál se nekroutí jako dřevo, je zdravotně zcela nezávadné, recyklovatelné, výběrové a šetrné k přírodě. Největší plus bezesporu je, že WPC dřevěná prkna jsou bezúdržbová. V naší nabídce naleznete i 100% dřevěné materiály, včetně exotických dřevin a sibiřského modřínu, je ale třeba se o ně starat, natírat je a ošetřovat. Venkovní terasa kolem bazénu či ve svahu a obklady z WPC proto patří mezi našimi více než 1 600 spokojenými zákazníky jasně mezi ta nejoblíbenější řešení.

Jestliže si kladete otázku, co kolem bazénu, z prken lze dělat i lavice, schody, záhony, sedačky, lehátka k bazénu, obložení vířivky atd.

Co dát kolem bazénu?

 

Co dát kolem bazénu, pokud chcete děti udržet v bezpečí?

Terasy na klíč a projekty týkající se bazénů děláme již téměř 20 let. Nikdy pro nás nebylo nic důležitějšího, než kvalita a bezpečnost námi nabízených produktů.

Úpravy kolem bazénu z WPC materiálů zajišťují bezpečí celé rodiny. WPC prkna nejsou ostrá jako kamenná dlažba, nehrozí zapíchnutí třísky, spálení nohou, nemluvě o velmi příjemném povrchu, který je hebký, až sametový.

Zvýšenou bezpečnost zaručujeme také díky splnění přísných evropských norem (materiál bez toxických látek a zdravotně zcela nezávadný), speciální bezpečnostní protiskluzové úpravě a skrytým spojům, které jsou pod terasou, což má vliv nejen na bezpečnost, ale i na čistý krásný design.

Co dát kolem bazénu?

 

Úprava kolem bazénu co nejlevněji

Úprava terénu i okolí bazénu na zahradě z WPC materiálů je navíc dobrou investicí. Tato bezúdržbová prkna není třeba pravidelně olejovat, natírat ani se o ně významně starat, což vám časem ušetří velké množství financí i času. Jsou také více odolná proti změně klimatických vlivů. Peníze v průběhu užívání ušetříte také proto, že je materiál stálobarevný (barvy si udržují svůj odstín) a jeho kvalita se časem nemění.

Pro zákazníky nabízíme různé barvy, rozměry i povrchové úpravy. Zahrada a pokládka okolo bazénu nikdy nebyla krásnější a funkčnější.

Co dát kolem bazénu?

Zeptejte se na cokoliv nebo nám napište pro bezplatnou návštěvu technika.
Na vaší zprávu zareagujeme velmi rychle.
Odesláním souhlasíte se
zpracováním osobních údajů.
>
Připravíme vám nezávaznou kalkulaci velmi rychle.
>
Domluvte si schůzku
v našem terasovém centru.
>
Přijedeme i za vámi
a to zcela zdarma.
>
Nebo nám jen poděkujte jako ostatní spokojení zákazníci.
Tel Můžete i zavolat:
+420 739 971 623

Copyright © 2024 - Terasová prkna EU - Tento web používá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky.

Realizace provádíme zejména v lokalitách: Praha, Brno, Mladá Boleslav, Liberec, Ústí nad Labem, Poděbrady, Hradec Králové, Kutná Hora, Benešov, Roudnice nad Labem, Plzeň, Příbram.